Møter og arrangementer

Velkommen til

St. Hanshaugen Historielag

Møter og arrangementer Høsten 2018:

Fredag 16. november kl. 14.: Fortellercafé på Arte Pazza *

*) mer informasjon kommer

Høstens gjennomførte arrangementer:

Torsdag 25. oktober: Omvisning på Hoved-Deichman samt foredrag: Les informasjon her: Deichman - historisk spesial

Torsdag 27. september kl. 1800:

Møte ang. Veterinærhøgskolen

sted: Fellesauditorium, Ullevålsveien 76

Agenda:

- Historien – hva kan vi si om anlegget som et kulturminne? v/Svein Solhjell, Fortidsminneforeningen

- Statsbygg – 4 ulike konsepter blir presentert av prosjektleder Jorleif Jørgenvåg

- Hvilke premisser er viktig for nabolaget ved velforeningene?

- Spørsmål og diskusjon

Torsdag 23. august kl. 18.00: Blåskilttur: Vi gikk fra Gamle Aker kirke til Oslo Domkirke. Turen tok ca. 2 km i lett terreng og vi stoppet ved 11 blå skilt på veien.

Vårens arrangementer:

Onsdag 13. juni: møte om Hasselbakken. Omvisning der hvor Hasselbakken lå inntil den brant i 1936. Informasjonsmøte på Ila skole deretter.

Presentasjon fra møtet

Onsdag 23. mai: Vandring med utgangspunkt i "Oslo Byes vel" sine "Blå skilt i Oslo". Vandringen var på 2 km og tok ca. 1,5 time. Ruten kan du se ved å klikke her.

Mandag 5. mars avduket Oslo byes vel blått skilt for Anna Sethne. Mer infomasjon om arrangementet finner du her.

Fredag 16. mars: Forteller-cafe på restaurant «Arte Pazza» Ullevålsv. 61. Tema denne gangen var påsken